Spring naar inhoud

Vacature: gezocht vrijwillige doeners en denkers

Om een ontmoetingsplek, als deze op de Standaertsite, te doen draaien zijn er veel handen en hoofden nodig. We beseffen dat de huidige groep niet alles aankan. We maken daarom graag gebruik van zowel jouw inzet, jouw kennis als jouw tijd.

Wie zoeken we?

 • Handige Harry’s en Henriettes die kunnen helpen bij de inrichting van het gebouw; dat wordt immers casco opgeleverd.
 • Barmannen en -vrouwen. Wij zorgen voor opleiding en kennismaking met apparatuur en werking.
 • Wie kan er helpen tijdens het openingsfeest op 28 en 29 september: diverse taken.

Mensen met ideeën en talenten allerhande.

Graag aanmelden via info@debroederij.gent

4 gedachten over “Vacature: gezocht vrijwillige doeners en denkers

  1. lieven

   Vanessa, het koffiehuis/de bar in De Broederij zal een paar dagen in de week worden opgehouden door een vaste ploeg. Voor andere momenten en eenmalige activiteiten zoeken we nog hulp. Alle vrijwilligers krijgen begeleiding. Als je geïnteresseerd bent kan je best contact opnemen met info@debroederij.gent.

  1. lieven

   Als je geïnteresseerd bent kan je best contact opnemen met info@debroederij.gent. We hebben alle vrijwilligers die hebben gemaild geantwoord en die krijgen zeer binnenkort een uitnodiging voor een eerste ontmoetingsmoment.

   Had je al gemaild, maar kreeg je geen antwoord, dan bieden we jou onze excuses aan, want dat was zeker niet de bedoeling. Maak je dan nog eens kenbaar op info@debroederij.gent en we nemen zeker contact op met jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *