Spring naar inhoud

Muzikaal optreden van Sander Boury

Welkom om te komen luisteren naar het optreden van Sander Bouryi!
Vrijdag 18 Augustus om 20u in het Groot Atelier.

Onze bar is open voor een drankje.

Sander Boury ging als drummer door het leven. Gedreven door een onstopbare drang om zichzelf uit te dagen achter de drums versleet hij een heel aantal bands om uiteindelijk vaste posities te nemen in Narwhal, Thebou en Calm Before Psycho.

Wie had gedacht dat deze die-hard drummer zich in later plots zou ontplooien als multi-instrumentalist? Hij geraakte in de ban van piano en saxofoon die hij zich voornamelijk als autodidact eigen maakte. Al snel bracht hij al zijn instrumenten samen in zelfgeschreven composities, wat aanleiding gaf voor het ontstaan van zijn solo-project onder de naam Sander Boury.

Het eerste gepubliceerde nummer Mostar (2023) werd een filmische, atmosferische mix tussen verschillende genres.Ook volgende nummers zullen niet lang meer op zich laten wachten. Evenveel als ritmisch acrobaat is Sander Boury een vernuftige toondichter die met finesse over toetsen, trommels en knoppen danst om zo niet enkel je oren, maar ook je ogen te bezweren.

www.sanderboury.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *