Spring naar inhoud

Dominoes – oproep vrijwilligers

Op zaterdag 21 september start het Festival van de architectuur met een knaller! Het gratis evenement 'Dominoes' sloopt de grenzen tussen de wijken Ledeberg en Moskou.

Een traject van maar liefst 7000 levensgrote dominostenen loopt dwars door de Gentse straten, buurtcentra, pleinen, kerken en moskeeën, cafés, appartementen en huizen. Het resultaat is een unieke bewegende sculptuur die de stedelijke architectuur, straten, inwoners en publiek met elkaar verbindt. Een fenomenaal schouwspel en stadsfeest voor alle leeftijden.

We hebben jou nodig! Dit spektakel kan enkel doorgaan met de hulp van honderden vrijwilligers. Om mee te bouwen, het parcours te bewaken en de blokken staande te houden tot het startschot. En om deel uit te maken van een uitzonderlijke en magische middag natuurlijk. Geloof ons, iets als dit zag je nog nooit. Zin om mee te bouwen? Je hebt geen specifieke 'skills' nodig! Alle info vind je op www.dominoes.gent of schrijf je meteen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *