Spring naar inhoud

Buurt in Beeld

Eric Hulsens, buurtfotograaf, stelt portretten tentoon van mensen uit de Hilarius Bertolfstraat, de Huurhouderijstraat en de Rederijkersstraat in Ledeberg. De foto's willen een beeld geven van de inwoners van de buurt: jong en oud, van allerlei herkomst, met allerlei beroepen en interesses.

De foto's zijn (op één na) gemaakt door Eric Hulsens. Ze kaderen binnen het buurtfeest op de Standaertsite, dit jaar op 22 juni en blijven een tweetal weken te bezichtigen in de onderdoorgang van De Broederij op de Standaertsite in Ledeberg. De materiaalkosten werden gedragen door Wijk aan Zet. De bedoeling van het project is het buurtgevoel, de samenhorigheid en het sociale contact te versterken.

Wil je ook op de foto, neem contact op met Eric, Hilarius Bertolfstraat 42, 0486 541 282 of eric.hulsens@telenet.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *