Spring naar inhoud

Bouw mee aan Dominoes

Zaterdag 21 september start het Festival van de architectuur met een knaller! Het gratis evenement Dominoes sloopt de grenzen tussen de wijken Ledeberg en Moscou.

Een traject van maar liefst zevenduizend levensgrote dominostenen loopt dwars door de Gentse straten, buurtcentra, pleinen, kerken en moskeeën, cafés, appartementen en huizen. Het resultaat is een unieke bewegende installatie die de stedelijke architectuur, straten, inwoners en publiek met elkaar verbindt. Een fenomenaal schouwspel en stadsfeest voor alle leeftijden.

Help samen met andere vrijwilligers dit fantastisch project te realiseren. Geen specifieke 'skills' of voorkennis nodig. Je kan helpen bij de opbouw, bezoekers gidsen of een oogje in het zeil houden. Check festivalvandearchitectuur.be/dominoes voor meer informatie en om je in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *