Spring naar inhoud

Benefiet!

Voor iedereen vanaf 8 jaar die vindt dat het leven een lied is. Zaterdag 30 november om 11u kan je in De Bijloke genieten van een unieke eenmalige ervaring... Tijdens Fair Saturday – een globaal initiatief dat de sociale impact van cultuur en de kunsten in de kijker zet – organiseren Muziekcentrum De Bijloke en Symfonieorkest Vlaanderen in samenwerking met Mais Quelle Chanson een interactief benefietconcert ten voordele van De Broederij, jouw ontmoetingsplek op de Standaertsite in Ledeberg. Onder bezielde leiding van zangeres Kapinga Gysel en Sarah Desmet worden kinderen en jongeren uit de wijk Nieuw Gent meegenomen op een reis door het leven via verhalen, muziek en klank. Ze presenteren samen met musici van het Symfonieorkest Vlaanderen een toonmoment en laten jou via zang, filosofie en muziek op een interactieve wijze actief kennismaken met hun prikkelende project. Wil je ook komen genieten? Bestel dan nu jouw tickets op www.bijloke.be. Dank je wel Mais Quelle Chanson vzw en Symfonieorkest Vlaanderen, en bedankt jij, als je een ticket kan kopen. Tot zaterdag! facebook.com/events/727628127742119/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *