Spring naar inhoud

Feestelijke opening Standaertsite & De Broederij

Er valt heel wat te beleven tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde Standaertsite in Ledeberg op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018. 5 jaar na de sluiting van doe-het-zelfzaak Standaert wordt dit een nieuwe groene ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners in het hart van Ledeberg. Breng alvast uw Ledebergse Pluimen mee!

Maak kennis met de site en lanceer uw eigen idee!

Tijdens de openingsdagen ontdekt u de vernieuwde Standaertsite en De Broederij. Het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf sogent, het ontwerpteam en de leden van de Standaertgroep leiden u rond en beantwoorden uw vragen.

Verenigingen die al actief zijn op de site (Fietskeuken, Op Wielekes, Samenlevingsopbouw, ...) tonen wat ze in petto hebben.
Broedt u op een idee en wilt u zelf activiteiten organiseren op de site? Kom naar het openingsfeest en bezorg uw idee aan de Standaertgroep.

Ledebergenaars, de beste dessertenmakers?

We willen het grootste dessertenbuffet ooit maken! Daarom een zoete oproep: spreek af met uw buren om samen met de straat één of meer desserten te maken. Of wilt u liever uw eigen dessert bereiden? Doen! Geef ons een seintje als u een dessert wilt maken op info@debroederij.gent of op het nummer 0456 014 336.

Programma

Check het volledige programma in de Kalender en op facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *