Spring naar inhoud

Gezocht! Freelancer voor de herberg

Op de Standaertsite en De Broederij hernemen tal van activiteiten opnieuw na de corona-ellende. Samen met de Herberg/bar vormen ze het kloppend hart van deze fijne, open plek in Ledeberg. 

De Herberg is nu relatief beperkt open (woensdagnamiddag, vrijdagavond en zondagnamiddag) en dat willen we veranderen. Niet evident, als vrijwilligerswerking. Daarom zoekt De Broederij voor de komende 4 maanden (september-december 2021) een freelancer die zich 8u per week bezig houdt met het gericht werven, ondersteunen en omkaderen van de vrijwilligers van de Herberg van De Broederij. Iets voor jou? Of ken je iemand geschikt? Bekijk dan onderstaand profiel en takenpakket en verspreid de vacature verder.

Profiel 

Weet je van aanpakken en werk je goed en graag met mensen? Wil je je inzetten voor een ontmoetingsplek met ambitie in hartje Ledeberg? Voel je je goed in een superdiverse omgeving? Heb je ervaring met het zoeken, matchen en coachen van vrijwilligers? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Taken 

  • De vaste herbergmomenten opvolgen, mogelijkheden verkennen voor een extra openingsmoment
  • Vast aanspreekpunt voor herbergiers
  • Werven, coachen en matchen van vrijwilligers, met aandacht voor de specifieke noden en kwaliteiten van elke vrijwilliger
  • Ondersteuning herbergmomenten: promo, stockbeheer en bestellingen, kassa tellen, ...

Ons aanbod 

Een freelance-contract van 8u/week, in te vullen als één dag of verspreid over meerdere dagen, al naargelang de noden en mogelijkheden. Van begin september tot eind december 2021. Je krijgt één aanspreekpunt/coach vanuit de beheerploeg.

Geïnteresseerd of meer info nodig? Mail naar info@debroederij.be of 0492 41 21 90

 

Praktisch

Stuur uiterlijk op dinsdag 7 september een (beknopte) motivatiebrief naar info@debroederij.be. Op donderdagavond 9 september plannen we gesprekken.

 

De Standaertsite is een centrale plek in Ledeberg met veel groen, waar iedereen welkom is, zonder onderscheid. De Broederij is de centrale plek waar mensen elkaar ontmoeten. In dit rijkelijk van glas voorziene gebouw is er een koffiehuis en ruimte voor allerhande activiteiten op het gelijkvloers en op de verdieping. Het beheer van De Broederij is in handen van vrijwilligers uit verschillende organisaties die zich groepeerden in de Standaertgroep vzw. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *